Багажници за теглич TowCar - MJ Autobox - кутии за багаж, кутии за кучета и домашни любимци, тегличи с автоматична топка, вело багажници за колела

Представяне на компанията

Enganches Aragon е създадена от април 1992 г. в Сарагоса, Испания.

Компанията Enganches Aragon е лидер в производството на всички видове тегличи за превозни средства и багажници за тегличи подходящи за мотоциклети, колела, ски, кучета и багаж с марката TowCar. През 2012 г. компанията получава награда за износ от Търговската камара в Испания, а през май 2014 г. – наградата Pilot 2014 за отлични постижения в логистиката в категорията МСП. През 2018г. на изложението Motortec Automechanika Frankfurt компанията получава награда Innovation Gallery за серията TowBox V багажници за теглич, където за първи път е представен топ модела TowBox V3.

Продуктите на Aragon са подложени на постоянен самоконтрол на качеството и проверка за постигане на качество, прецизност и безопасност в крайния продукт. Enganches Aragon отговаря на качеството по стандартите ISO-9001: 2015 (одобрено първоначално през 1988 г.) и са сертифицирани от Lloyd´s Register Quality Assurance.

Enganches Aragon се води от желание всеки техен клиент да не оставя нищо вкъщи, пътувайки със семейството или приятелите си, за да може да прави това, което най-много харесва в свободното си време.

Вижте продуктите, които предлагаме от марката TowCar


Close Количка
Close Любими
Close Recently Viewed
Close
Close
Каталог продукти