König Thule - вериги за сняг - меча стъпка, прешлени за сняг аксесоари

Представяне на компанията

König е създадена през 1966 г. в Lecco, Lombardia, Italy.

Компанията König е създадена през 1966г. в алпийското градче Леко, Северна Италия, там където веригите за сняг са изключително необходими през зимните месеци. Компанията произвежда, развива и патентова през годините редица иновативни похвати и технологии, които определят Konig като най-иновативния производител в областта на веригите за сняг.

Благодарение на сътрудничеството си с най-големите световни производители на автомобили, през годините König е разработила продуктова серия вериги за сняг K-Summit, посветена на автомобили, джипове, ванове и кемпери, които не могат да бъдат оборудвани с традиционни вериги за сняг поради специфичността на техните гуми и окачване. Продуктовата им серия Easy-fit е революционна по начина на поставяне на веригите за сняг при това само за 12 секунди. Системите за автоматично затягане self-tensioning, EQRS автоматично освобождаване, предпазващата система за дистанциране на веригите за сняг от джантите, микро затягаща се система за перфектното затягане на веригите в комбинация с лекотата на употреба, първокласното качество на изработка и дългия експлоатационен живот определят König, като едни от най-добрите веригите за сняг.

През 2004г. König става част от шведската компания Thule, а през 2015г. се присъединява към Австрийската група Schneeketten Beteiligungs AG в чийто състав са и други известни производители на вериги за сняг

Вижте продуктите, които предлагаме от марката König


Close Количка
Close Любими
Close Recently Viewed
Close
Close
Каталог продукти