ПОД НАЕМ - Багажник Автобокс Northline EvoSpace черен гланц


Детайли


Вземете си автобокс Northline EvoSpace под наем. Багажникът е с голям обем и перфектна аеродинамика позволяващ шофиране при високи скорости.

Размери: 190 х 67 х 36 см
Обем: 310 литра

Необходимо е да разполагате с напречни греди, върху които да се монтира.

Наемна цена:

1 - 5 дена - 45лв.
7 - 8 дена - 70лв.
9 - 10 дена - 95лв.
10 -14 дена - 130лв.
> 14 дена - договаряне

Внася се депозит 450лв
В цената е вкл. ДДС

Автобоксът Northline е синоним за луксозен и спортен автобокс, багажник, кутия с феноменален дизайн. Марката е създадена през 2017година в Словакия, като дизайна на модела EvoSpace наследява отличните линии от топ модела на Northline – Tirol 420 и е в резултат от дългогодишен анализ и наблюдение на тренда при спортните автобоксове. Екип от дизайнери от известната модна къща Dr. Pavel съчетават практичността и аеродинамичността в едни невероятни форми и линии, които високо технологичната фабрика на Neumann в Тухловице, Чехия (на 30 км от Прага) пресъздава в перфектния автобокс.

Автобоксът EVOspace от Northline е изключително компактна и практична кутия за багаж, подходяща както за зимата, така и за лятото. Размерите на автобокса го правят подходящ за всякакви превозни средства, било то за малък градски лек автомобил или пък за голямо комби, джип, SUV, MPV и други. Височината от 36cm постига перфектни стойности на аеродинамика и дава възможност за по-нисък общ профил на превозното ви средство, така че да имате възможност да влизате в гаражи и някои подземни паркинги. Ширината му от 67 см ще ви даде възможност да поберете през зимата 5 чифта ски или 4 сноуборда, а през лятото 4-5 големи сака, докато в същото време не е много широка и ще остане достатъчно свободно място на напречните ви греди за допълнителни багажници (за велосипеди, каяк, ски и др.).

Автобоксът е висок клас не само по начина си на изработка, но и по материалите от които е направен. Northline се изработва от специален австрийски 5mm ABS (акрилонитрил бутадиен стирен), материал, който е индустриален термопластичен аморфен съполимер особено устойчив на механичното напрежение, ламиниран с UV защитен филм PMMA (Acrylic Protect), като по този начин допринася за изключително по-висока устойчивост на усукване. Материалът запазва присъщата твърдост и гъвкавост. Той не се разгражда през годините и не става крехък и ковък. В същото време при случаен нежелан силен удар, той абсорбира кинетичната енергия и я разпределя по цялата кутия, така че да не се достигне до ситуация на отчупване или отделяне на остра част или елемент опасен за останалите участници от движението по пътя.

В предната си част автобокса има характерни за Northline дифузьори – специално проектирани в аеродинамични тунели, за да се постигнат по-ниски нива на челно съпротивление на въздуха, по-ниски нива на шум, и по-нисък разход на гориво.

Отварянето на автобокса е улеснено със странични дръжки на горната част на кутията, така че след отключване лесно може да хванете и отворите автобокса. Това осигурява лесно боравене и значително ускорява отварянето и затварянето на кутията. Трябва да се има предвид, че подобни дръжки се срещат при много малко марки и модели, като предимно се използват само от малка група професионални производители и то само във високите класове автобоксове.

Автобоксът има двустранно отваряне и може да бъде достъпен за товаро / разтоварване и от двете страни. Той е оборудван със заключващи системи и от двете страни с метални шини и секретни патрони, които заключват централно автобокса на 6 точки / ключалки. Самите ключалки имат защитна система на заключване, така че ако автобокса е претоварен с багаж да не можете да завъртите ключа в патрона. Това е постигнато със защитен механизъм много прецизно настроен да освободи, единствено ако и трите ключалки се затворят под един и същ конкретен ъгъл и то едновременно.

Автобоксът има една характерна за фабриките на Neumann система – IHS ™ – интегрирана система за окачване – нещо като закачалка за автобокс, с помощта на която може да окачите кутията на стената в изправено състояние. В комплекта са включени окачващата планка и прилежащите и крепежни елементи. Тук е момента да отбележим, че тази кутия е една от малкото които могат да се съхраняват във вертикално (изправено) положение. Това говори, че е избегнато натоварването в пантите при изправено положение и релефа на всяка една линия в автобокса участва в дълбокия замисъл на дизайна на този модел, така че той да не се усуква във времето без значение дали е в хоризонтална или във вертикална позиции.

Автобоксът е оборудван с два комплекта захвати за напречни греди:
U планка / скоба с вътрешен светъл отвор 82mm за стоманени и алуминиеви напречни греди;
T-track адаптери – болтове M8x60 с глави 20x20mm за алуминиеви греди с канал 20mm.

Автобоксът Northline EvoSpace е една от най-тихите и практични кутии, красива и подсилена, невероятен багажник с модерен дизайн голям обем и перфектна аеродинамика.

Цвят на кутията Черен гланц на горната част
Черен антрацит на долната част
Обем(литра) 310
Дължина на кутията (cm) 190
Външни размери (cm) 190 х 67 х 36
Вътрешни размери (cm) 180 х 53 х 30
Максимално допустим товар (kg) 75
Собствено тегло (kg) 16
Материал 5 mm ABS + PMMA (UV защита)
Отваряне двустранно
Заключваща система Централна на 6 точки
Капацитет за ски 5 комплекта
Максимална дължина на ските (cm) 178
Капацитет за сноубордове 4
Система за захват скобата “U” за греди до 82 mm
Система за захват T-адаптери (M8x60) за греди с канал
TUV сертификат Да
Crash Test 5 звезди
Произведено в Чехия
Лого MJAutobox e специализиран онлайн магазин и директен представител и вносител на автобоксове, багажници, греди, аксесоари за кола на известни марки Thule, Neumann, Norauto, Junior, Hakr, Menabo и други.

Удоволствие при всяко пътуване!