Плащане на поръчки

ПОЛЗВАТЕЛЯТ има възможност за избор да заплаща поръчаната стока чрез:

 

1.  Наложен платеж – в брой при получаване:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от ПОЛЗВАТЕЛЯ, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на ПОЛЗВАТЕЛЯ, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.


 

2.  Банков превод:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката се извършва предварително директно в системата на банковата сметка на ПОЛЗВАТЕЛЯ или на трето лице от негово име.

 

Фирма: „М ДЖЕЙ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД
IBAN: BG43 CECB 9790 10I0 7699 00
BIC:CECBBGSF
Банка: ЦКБ АД
Относно: Номер на поръчката или по номер на Проформа фактура


Преди плащане, моля изчакайте потвърждение на вашата поръчва от оператор.
Поръчки се изпълняват след получаване на превод по сметката на ТЪРГОВЕЦА.


 

3.  Плащане с банкова карта:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката с дебитна / кредитна карта от страна на ПОЛЗВАТЕЛЯ става в момент на получаване / вземане на стоката в офисите на куриерската фирма, с която ТЪРГОВЕЦЪТ има договорени отношения.

Плащане се приема чрез банковите карти по системата на БОРИКА: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Максималната сума за транзакция е 10 000лв. Валутата на плащанията с кредитна / дебитна карта е български левове (BGN). Всяка цена на продукт в този сайт е в български левове (BGN). Ако валутата по сметката на картодържателя не е в български лева, то сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата.


 

4.  Плащане с потребителски кредит – на изплащане :

Кандидатствай за стоки на изплащане с TBIPay директно през онлайн магазина MJAutobox.com. Ако желаете да кандидатствайте онлайн изберете бутона „Купи с кредит“ и ще ви се зареди актуален Кредитен Калкулатор на TBIPay. Освен да изберете най-изгодния за вас план, може да кандидатствате веднага следвайки описаната процедура.

Закупуване на стока на изплащане, лизинг, на вноски при покупка от онлайн магазина MJAutobox.com


Close Количка
Close Любими
Close Recently Viewed
Close
Close
Каталог продукти