MJAutobox e специализиран онлайн магазин и директен представител и вносител на автобоксове, багажници, греди, аксесоари за кола на известни марки Thule, Neumann, Norauto, Junior, Hakr, Menabo и други.

За нас


Фирма „М Джей Трейдинг“ ЕООД е с присъствие на българският пазар за автобоксове и багажници от 2017 година. Основа е в гр. Варна и през годините се е специализирала във внос и търговия с багажници, автобоксове, вело багажници и системи за превозване на велосипеди, вериги за сняг, автоаксесоари и др. Фирмата е директен вносител на най-известните и утвърдени европейски производители на багажници и автобоксове, а именно на: шведската компания Thule, чешките Neumann и HAKR, френските производители NorAuto и Green Valley, италианските G3, Junior и HolidaysTeam, и други, предлагащи продукти с отлично качество при това произведени в Европа. Фирмата ни предлага богат избор и поддържа в наличност греди, автобоксове, приставки за ски, сноуборд и велосипеди. Поддържаме на склад и цялата гама цветове и модели автобоксове на всички фирми, с които работим и богат асортимент от багажници (греди) за над 9000 модела на различни марки автомобили.

Нашата мисия се състои в това:

  • да усъвършенстваме мениджмънта за постигане на по-висока степен на удовлетвореност от нашите клиентите;
  • да предлагаме партньорство, основано на коректност, сигурност и ефективност;
  • да реагираме на предизвикателствата с иновативни идеи.

 

Визията ни е да развиваме бизнес, чрез висока фирмена култура и ефективност на процесите.

Стараем се и ще направим всичко възможно, за:

  • да получите максимален съпорт и консултация;
  • да направите правилния за вас избор;
  • да останете доволен и след покупката.

 

Разгледайте нашия интернет магазин и ни потърсете за повече информация на тел. 0884 760 160

Лого MJAutobox e специализиран онлайн магазин и директен представител и вносител на автобоксове, багажници, греди, аксесоари за кола на известни марки Thule, Neumann, Norauto, Junior, Hakr, Menabo и други.

Удоволствие при всяко пътуване!