За нас


Фирма „М Джей Трейдинг“ ЕООД е с присъствие на българският пазар за автобоксове и багажници от 2017 година. Основа е в гр. Варна и през годините се е специализирала във внос и търговия с багажници, автобоксове, напречни греди, вело багажници за колела, платформи и офроуд системи за превозване на велосипеди, ски и каяк багажници, вериги за сняг, авто аксесоари и др. Фирмата е директен вносител и официален представител на най-известните и утвърдени европейски производители на багажници и автобоксове, а именно на: шведската компания Thule, чешките Neumann, Northline, Elson и HAKR, американската Yakima, италианските Konig, GEV, Bellelli, Peruzzo и Menabo, словенската компания за вериги Veriga, Bosch, Hama и много други, предлагащи продукти с отлично качество, лесен монтаж и висока издръжливост при експлоатация. Фирмата ни предлага богат избор и поддържа в наличност греди, автобоксове, приставки за ски, сноуборд и велосипеди. Поддържаме на склад и цялата гама цветове и модели автобоксове на всички фирми, с които работим и богат асортимент от багажници (греди) за над 9000 модела на различни марки автомобили.

Нашата мисия се състои в това:

да се концентрираме и предлагаме най-сполучливите марки и продукти, удовлетворяващи нуждите и изискванията на всеки потребител;
да сме коректен доставчик, на който може да се разчита за професионално и компетентно съдействие;
да гарантираме удоволствие при всяко пътуване.

 

Визията ни е да развиваме бизнес, чрез висока фирмена култура и ефективност на процесите.

Стараем се и ще направим всичко възможно, за да:

получите максимално компетентна консултация;
направите правилния за Вас избор;
останете доволен и след покупката.

 

Разгледайте нашият интернет магазин и ни потърсете за повече информация на тел. 0884 760 160

MJAutobox e специализиран онлайн магазин и директен представител и вносител на автобоксове, багажници, греди, аксесоари за кола на известни марки Thule, Neumann, Norauto, Junior, Hakr, Menabo и други.

Удоволствие при всяко пътуване!

Close Количка
Close Любими
Close Recently Viewed
Close
Close
Каталог продукти