Купи удобно и лесно желания продукт/и на вноски онлайн

Купи онлайн с 1% оскъпяване

Ние от MJ Autobox винаги се стремим да предложим най-изгодните условия за покупка. За това съвместно с TBI Bank ние предлагаме да закупите продукт/и на изгодна схема на изплащане – „Купи онлайн с 1% оскъпяване“. Схемата няма първоначална вноска, като първата дължима такава е след един месец от момента на получаване на стоката. Оскъпяването е фиксирано в размер на такса от 1% месечно на стойността на покупката, а периода може да е от 3 до 48месеца.

В промоцията участват всички продукти над 150лв без значение дали цената е вече намалена или не. Условията на кампанията може да намерите в процеса на поръчката.

Пазарувай лесно в следните стъпки през твоя смартфон:

Избери желания продукт и натисни „Купи с TBI Pay”. Ако продуктите са повече от един ги добави в кошницата и от там натисни „Купи с TBI Pay”. Очаквай обаждане от наш служител за събиране на допълнителни данни от теб.

След обаждането ще получиш SMS със секретен линк, чрез който да прикачиш личната си карта. В emаil ще получиш и всички параметри и условия за покупката.

След потвърждаване на личността ти и последващо одобрение, ще получиш обаждане и съобщение с които да се подпише с теб пакета документи.

След разписването на документите ще получиш обаждане, за да се обсъдят параметрите на доставката към теб.

 

Данните ти са напълно защитени – преминаваш дигитализирана верификация и подпис със специален код. Процесът по подписване е 100%, дигитализиран и съобразен с изцяло с ГДПР правилата. Не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации.

 

Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн – TBI Bank ти предоставя 11 удобни начина да платиш месечната си вноска, ползвайки услугата TBI Pay, като вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение TBI Bank App.

 

Препоръчвам ти да се защитиш

При покупка на изплащане с TBI Pаy получаваш допълнителна сигурност чрез услугата „Защита на покупката и стоката“ . В случай на пълна повреда, кражба или грабеж, нашият застрахователен партньор покрива покупната стойност на стоката като изплаща остатъчния баланс по кредита към Банката и ти превежда по лична сметка разликата до покупната стойност. В случай на частична повреда на застрахована стока ще ти бъдат изплатени 50% от покупната стойност на стоката.

Поръчай сега и купи на изплащане само с 1% оскъпяване с TBIPay ...

За покупка със стоков кредит към „ТИ БИ АЙ БАНК“ ЕАД могат да кандидатстват всички физически лица, пълнолетни български граждани, или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани, с регулярни доходи, на които се плащат осигуровки.

Промоцията „Купи онлайн с 1% оскъпяване“ е при следните условия:

Без първоначална вноска
от 3 до 48 равни месечни вноски
1% оскъпяване на месец
22.90% ГПР (на 12 месечна база)
21.46% ГЛП (на 12 месечна база)

Пример:

Цена на стоката: 1000лв
Първоначална вноска: 0лв (10лв за доставката)
12 месечни вноски по 93.33лв
Обща сума за плащане към TBI: 1120лв

Предложението важи за всички стоки в онлайн магазина при продажна цена над 150лв.

Предложението може да се комбинира с други промоции и акции.

За повече подробности моля свържете с нас на следните контакти.

 

Close Количка
Close Любими
Close Recently Viewed
Close
Close
Каталог продукти