Купи на изплащане

Купи онлайн без оскъпяване

Поръчай продукт до 31.05.2020г. на изплащане и можеш да се ползваш с промоционална схема “Купи онлайн без оскъпяване”. В промоцията участват всички продукти над 150лв без значение дали цената е вече намалена или не. Схемата без оскъпяване има първоначална вноска дължима към момента на получаване на стоката плюс 5 равни месечни вноски. Условията на кампанията може да намерите в процеса на поръчката.

Вземи на изплащане без оскъпяване с TBI Bank Банер Багажник Автобокс Thule качество, стил и лукс, Neumann здрав продукт, Northline с голяма гаранция, луксозни и дизайнерски багажници, кутии за багаж, вело и ски багажници, вериги за сняг

За покупка със стоков кредит към „ТИ БИ АЙ БАНК“ ЕАД могат да кандидатстват всички физически лица, пълнолетни български граждани, или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани, с регулярни доходи, на които се плащат осигуровки.

За да направите покупка, която искате да закупите на изплащане, натиснете бутона „Купи с кредит -TBI Bank” в страницата на желаната от вас стока. Ако искате да закупите повече от една стока, първо ги добавете в кошницата и след това натиснете бутона „Купи с кредит -TBI Bank”.

Промоцията “Купи онлайн без оскъпяване” е при следните условия:

  • 0% лихва
  • 0лв такси
  • 1 първоначална вноска
  • 5 равни месечни вноски

Пример:
Цена на стоката: 599лв
Първоначална вноска: 99.83лв
5 месечни вноски: 99.83лв

Предложението важи за всички стоки в онлайн магазина при продажна цена над 150лв. Важи при покупка в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020г.

Предложението може да се комбинира с други промоции и акции.

За повече подробности моля свържете с нас на следните контакти.

Автобокс

Автобоксове в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели автобоксове или автобоксове с намалена цена в акция или друго промотиране. Автобокс е кутия, багажник, който има ролята да увеличи обема на вашия багажник, така че по-лесно и по-удобно да транспортирате вашия багаж, ски, сноубордове. Инсталира се на напречни греди на тавана на вашия автомобил. Изборът на автобокс е субективно решение, основано на няколко критерия: обем, дължина, височина, материал, форма, отваряне, цвят и не на последно място марка.

-5%
Автобокс Neumann Adventure 130 с обем 300 литра в бял гланц. Тих, красив и аеродинамичен багажник, куфар за багаж за малка или голяма кола, комби, джип.
Купи

Автобокс Neumann Adventure 130 бял гланц

389лв. 369лв.
Автобокс Neumann Adventure 130 е бял багажник в гланцов лак - една красива кутия произведена в Чехия с модерен дизайн и оптимално съотношение между обем, дизайн и аеродинамика. Размери (cm): 131 х 72 х 37 Обем (L): 300 Кутията за багаж Neumann Adventure 130 се монтира на напречни греди, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
New
-5%
Багажник Автобокс Northline Tirol 420 бял е тих луксозен красив и подсилена стомана кутия за ски багажник модерен дизайн голям обем перфектна аеродинамика
Купи

Багажник Автобокс Northline Tirol 420 Dual Бял Гланц

1,099лв. 1,049лв.
Багажник Автобокс Northline by Neumann Tirol 420 в бял гланц е една от най-тихите кутии със супер впечатляващ дизайн. Northline е единствената кутия на пазара, която е подсилена на три места със стомана по запазената технология – Triplesteel ™ Размери (cm): 205 х 84 х 35 Обем (L): 420 Northline е синоним за луксозен автобокс с феноменален дизайн и спортен дух.
-5%
Багажник Автобокс Northline Tirol 420 черен е тих луксозен красив и подсилена стомана кутия за ски багажник модерен дизайн голям обем перфектна аеродинамика
Купи

Багажник Автобокс Northline Tirol 420 Dual Черен Гланц

1,099лв. 1,049лв.
Багажник Автобокс Northline by Neumann Tirol 420 в черен гланц е една от най-тихите кутии със супер впечатляващ дизайн. Northline е единствената кутия на пазара, която е подсилена на три места със стомана по запазената технология – Triplesteel ™ Размери (cm): 205 х 84 х 35 Обем (L): 420 Northline е синоним за луксозен автобокс с феноменален дизайн и спортен дух.
-8%
Thule_Motion_XT_XL_black_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT XL черен гланц

1,400лв. 1,283лв.
Автобоксът Thule Motion XT XL е много голям багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 215 х 91.5 х 44 Обем (L): 500 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-7%
autobox_norauto_bermude_flex_5700_000
Купи

Автобокс Norauto Bermude Flex 5400 сгъваем

749лв. 699лв.
Norauto Bermude Flex 5400 - е много компактна и в същото време голяма кутия за багаж, автобокс който осигурява капацитет от 540 литра - много място за багаж, а когато не се ползва се сгъва и заема малко място. Размери (cm): 181 х 77 х 45 Обем (L): 540 Сгъваемият автобокс Bermude 5400 Flex е лесен за използване и се сглобява без инструменти. Сгъва се в чанта и не заема много място при съхранение.
-8%
Thule_Motion_XT_XL_titan_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT XL Titan сив гланц

1,400лв. 1,283лв.
Автобоксът Thule Motion XT XL е много голям багажник в сив гланц titan създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 215 х 91.5 х 44 Обем (L): 500 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-8%
Thule_Motion_XT_XXL_black_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT XXL черен гланц

1,795лв. 1,651лв.
Автобоксът Thule Motion XT XXL е много голям багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 232 х 95 х 47 Обем (L): 610 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-8%
Thule_Motion_XT_XXL_titan_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT XXL Titan сив гланц

1,795лв. 1,651лв.
Автобоксът Thule Motion XT XXL е много голям багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 232 х 95 х 47 Обем (L): 610 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-8%
Thule_Motion_XT_Alpine_black_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT ALPINE черен гланц

1,795лв. 1,651лв.
Автобоксът Thule Motion XT Alpine е много голям багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 232 х 95 х 35 Обем (L): 450 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-8%
Thule_Motion_XT_Alpine_titan_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT ALPINE Titan сив гланц

1,795лв. 1,651лв.
Автобоксът Thule Motion XT Alpine е много голям багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 232 х 95 х 35 Обем (L): 450 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-8%
Thule_Motion_XT_L_black_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT L черен гланц

1,302лв. 1,192лв.
Автобоксът Thule Motion XT L е много голям багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 195 х 89 х 44 Обем (L): 450 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-8%
Thule_Motion_XT_L_titan_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT L Titan сив гланц

1,302лв. 1,192лв.
Автобоксът Thule Motion XT L Titan е много голям багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 195 х 89 х 44 Обем (L): 450 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Автобоксове.

Напречни греди

Напречни греди в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели напречни греди (багажници) или напречни греди с намалена цена в акция или друго промотиране. Напречните греди / багажник / са основа за автобоксовете – куфари, кутии за багаж, скари, багажници за велосипеди, ски адаптери и багажници за канута, лодки и други аксесоари. Независимо от марката, естетиката или цената, напречните греди имат персонализирани системи за захващане за всеки тип автомобил. Те могат да се захванат на фабрични надлъжни греди или на фиксирани точки за монтаж.

-6%
Напречните греди Thule WingBar Edge Black за монтаж на фабрични надлъжни интегрирани  рейлинги или за монтаж на фиксирани точки на тавана на автомобила.
Купи

Напречни греди Thule WingBar Edge Black 959x + KIT

669лв. 629лв.
Напречните греди Thule WingBar Edge Black са подходящи за монтаж на фабрични надлъжни интегрирани (залепени) греди тип рейлинг или за монтаж на фиксирани точки на тавана на автомобила. Монтаж на: Интегрирани надлъжни греди или на фиксирани точки Ширина на гредите: от 91см до 127см (различните модификаци) Гредите се предлагат в 7 модификации и към тях е включен необходимия KIT за вашия модел атомобил.
-6%
Напречните греди Thule WingBar Edge са подходящи за монтаж на фабрични надлъжни интегрирани (залепени) греди тип рейлинг или за монтаж на фиксирани точки на тавана на автомобила.
Купи

Напречни греди Thule WingBar Edge Gray 959x + KIT

619лв. 579лв.
Напречните греди Thule WingBar Edge Gray са подходящи за монтаж на фабрични надлъжни интегрирани (залепени) греди тип рейлинг или за монтаж на фиксирани точки на тавана на автомобила. Монтаж на: Интегрирани надлъжни греди или на фиксирани точки Ширина на гредите: от 91см до 127см (различните модификаци) Гредите се предлагат в 7 модификации и към тях е включен необходимия KIT за вашия модел атомобил.
-6%
Напречните греди Thule WingBar Edge са подходящи за монтаж на фабрични надлъжни греди тип рейлинг с просвет - дистанцирани от покрива на автомобила.
Купи

Напречни греди Thule WingBar Edge Gray 9581 S 89cm

619лв. 579лв.
Напречните греди Thule WingBar Edge са подходящи за  монтаж само на фабрични  надлъжни греди тип рейлинг с просвет - дистанцирани от покрива на автомобила. Монтаж на: Надлъжни греди с просвет Ширина на гредите: 89cm (min 84cm - max 94cm) Апаратите за монтаж на надлъжните греди са предварително сглобени и са защитени с ключалки.
-6%
Напречните греди Thule WingBar Edge са подходящи за монтаж на фабрични надлъжни греди тип рейлинг с просвет - дистанцирани от покрива на автомобила.
Купи

Напречни греди Thule WingBar Edge Black 95822 M 97cm

669лв. 629лв.
Напречните греди Thule WingBar Edge са подходящи за  монтаж само на фабрични  надлъжни греди тип рейлинг с просвет - дистанцирани от покрива на автомобила. Монтаж на: Надлъжни греди с просвет Ширина на гредите: 97cm (min 92cm - max 102cm) Апаратите за монтаж на надлъжните греди са предварително сглобени и са защитени с ключалки.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Напречни греди.

Вело багажници

Вело багажници в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели вело багажници или багажници за колела с намалена цена в акция или друго промотиране. Отивате на почивка, в провинцията или на разходка, вземете си и любимото колело. С вело багажник за напречни греди, с монтаж на задната врата, на теглича или на мястото на резервната гума, ние ви предлагаме сигурни и удобни решения за транспортиране на 3-4 колелета без проблемно.

-13%
Velo_bagajnik_Thule_ProRide_598_Black_01
Купи

Вело Багажник за Колело Thule ProRide 598 Черен

299лв. 259лв.
Вело багажникът за колелета Thule ProRide 598 е един от най-безопасните, най-бързите и най-удобните за използване багажник правени някога от шведския производител. Монтаж на: Напречни греди Подходящ за: всички модели рамки и гуми от 20" до 29" Багажникът има интуитивен интерфейс и дава възможност да бъде позициониран и от двете страни на колата.
-12%
Velo_bagajnik_Thule_ProRide_598_gray_01
Купи

Вело Багажник за Колело Thule ProRide 598 Сив

259лв. 229лв.
Вело багажник за колело / велосипед Thule ProRide 598 е един от най-безопасните, най-бързите и най-удобните за използване багажник правени някога от шведския производител. Монтаж на: Напречни греди Подходящ за: всички модели рамки и гуми от 20" до 29" Багажникът има интуитивен интерфейс и дава възможност да бъде позициониран и от двете страни на колата.
-21%
855fd37f-27b1-4b25-bf23-81a33ee21ce8
Купи

Вело Багажник Thule FreeWay 968 за 3 велосипеда

239лв. 189лв.
Нуждаете се от бързо монтиращ се багажник за безопасно транспортиране на вашите велосипеди? Решението е вело багажникът FreeWay 968 на шведския производител Thule. Монтаж на:  Багажната врата Подходящ за: 3 велосипеда Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-13%
Thule_velo_bagajnik_teglich_xpress_970_01
Купи

Вело Багажник Thule Xpress 970 за 2 велосипеда

149лв. 129лв.
Вело багажник за теглич от стомана обработена против ръждясване за велосипеди Thule Xpress 970 евтин, стабилен и качествен за до два велосипеда с общо тегло до 30 кг. Монтаж на:  теглич Подходящ за: 2 велосипеда Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-10%
Вело багажник Thule RaceWay 3 992 е здрав, сигурен, стабилен, масивен и лесен за използване висящ багажник с пълно заключване и сгъване малък за пренасяне
Купи

Вело багажник Thule RaceWay 992 за 3 велосипеда

799лв. 719лв.
Вело багажник Thule RaceWay 3 992 е здрав, сигурен, стабилен, масивен и лесен за използване висящ багажник с пълно заключване, сгъваем и удобен за пренасяне. Монтаж на: Багажната врата Подходящ за: 3 велосипеда Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-12%
Вело багажник Thule RaceWay 2 991 е здрав, сигурен, стабилен, масивен и лесен за използване висящ багажник с пълно заключване и сгъваем малък за пренасяне
Купи

Вело багажник Thule RaceWay 991 за 2 велосипеда

735лв. 649лв.
Вело багажник Thule RaceWay 2 991 е здрав, сигурен, стабилен, масивен и лесен за използване висящ багажник с пълно заключване, сгъваем и удобен за пренасяне. Монтаж на: Багажната врата Подходящ за: 2 велосипеда Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-15%
Вело багажник Thule ClipOn 3 9103 е здрав, сигурен, стабилен, масивен и лесен за използване висящ багажник с пълно заключване и сгъваем малък за пренасяне
Купи

Вело багажник Thule ClipOn 3 9103 за 3 велосипеда

339лв. 289лв.
Нуждаете се от бързо монтиращ се багажник за безопасно транспортиране на вашите велосипеди? Решението е вело багажникът ClipOn 9103 на шведския производител Thule. Монтаж на: Багажната врата Подходящ за: 3 велосипеда Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-15%
Вело багажник Thule ClipOn 3 9103 е здрав, сигурен, стабилен, масивен и лесен за използване висящ багажник с пълно заключване и сгъваем малък за пренасяне
Купи

Вело багажник Thule ClipOn 3 9104 за 3 велосипеда

339лв. 289лв.
Нуждаете се от бързо монтиращ се багажник за безопасно транспортиране на вашите велосипеди? Решението е вело багажникът ClipOn 9104 на шведския производител Thule. Монтаж на: Багажната врата Подходящ за: 3 велосипеда Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Вело багажници.

Вериги за сняг

Вериги за сняг в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални Вериги за сняг или такива с намалена цена в акция или друго промотиране. Не позволявайте снегът или ледът да ви възпрепятстват през зимата. Шофирайте безопасно и уверено на покритите със сняг пътища, като използвате висококачествени противохлъзгащи се вериги. За безопасността на вас и вашия автомобил е необходимо да ползвате ПРОФЕСИОНАЛНИ вериги за сняг, които отговарят на изискванията за качество и безопасност с всички необходими сертификати от Европейския съюз. Производителите на вериги като Thule König са разработили решения, които отговарят на най-взискателните изисквания, гарантиращи изключително качество.

-15%
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 с отлично сцепление изработени са от здрава 16 мм метална верига за ван, джип, suv, лекотоварна кола, кемпер
Купи

Вериги за сняг Veriga Professional NT 16 Размер 280

199лв. 169лв.
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 са изработени от висококачествена 16 мм метална верига, предлагат отлично сцепление върху лед и сняг и гарантират дългосрочна употреба. Дебелина на веригата: 16мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-15%
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 с отлично сцепление изработени са от здрава 16 мм метална верига за ван, джип, suv, лекотоварна кола, кемпер
Купи

Вериги за сняг Veriga Professional NT 16 Размер 270

199лв. 169лв.
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 са изработени от висококачествена 16 мм метална верига, предлагат отлично сцепление върху лед и сняг и гарантират дългосрочна употреба. Дебелина на веригата: 16мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-15%
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 с отлично сцепление изработени са от здрава 16 мм метална верига за ван, джип, suv, лекотоварна кола, кемпер
Купи

Вериги за сняг Veriga Professional NT 16 Размер 260

199лв. 169лв.
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 са изработени от висококачествена 16 мм метална верига, предлагат отлично сцепление върху лед и сняг и гарантират дългосрочна употреба. Дебелина на веригата: 16мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-14%
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 с отлично сцепление изработени са от здрава 16 мм метална верига за ван, джип, suv, лекотоварна кола, кемпер
Купи

Вериги за сняг Veriga Professional NT 16 Размер 250

169лв. 145лв.
Веригите за сняг Veriga Professional NT 16 са изработени от висококачествена 16 мм метална верига, предлагат отлично сцепление върху лед и сняг и гарантират дългосрочна употреба. Дебелина на веригата: 16мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Вериги за сняг.

Багажници за теглич

Багажници за теглич в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели багажници за теглич или такива с намалена цена в акция или друго промотиране. Багажниците за теглич са иновация при автобоксовете и кутиите за багаж и имат ролята да увеличат обема на вашия багажник. Инсталират се на теглича на на вашия автомобил. Изборът на автобокс е субективно решение, основано на няколко критерия: обем, дължина, височина, материал, форма, отваряне, цвят и не на последно място марка.

-16%
bagajnik_za_teglich_Towcar_TowBox_v1_dog_green_01
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V1 Dog Зелен

1,479лв. 1,249лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V1 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за: домашни любимци / товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-15%
bagajnik_za_teglich_Towcar_TowBox_v1_dog_black_01
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V1 Dog Черен

1,479лв. 1,259лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V1 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за: домашни любимци / товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-14%
bagajnik_za_teglich_Towcar_TowBox_v2_black_01
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V2 Черен

1,679лв. 1,449лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V2 е многофункционален багажник с лесен достъп за товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за: всякакъв товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-14%
bagajnik_za_teglich_Towcar_TowBox_v2_green_01
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V2 Зелен

1,679лв. 1,449лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V2 е многофункционален багажник с лесен достъп за товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за: всякакъв товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Вело багажници.

Аксесоари

Аксесоари в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални аксесоари или такива с намалена цена в акция или друго промотиране. Раници, чанти, адаптери, системи за захват и окачване, колани, стойки, заключващи системи и калъфи. Вижте много допълнителни аксесоари готови да увеличат крайната функционалност.

-12%
Кутия за багаж Thule BackUp 900
Купи

Кутия за Багаж Thule BackUp 900 Сива

1,129лв. 999лв.
Автобоксът Thule BackUp 900 е кутия за багаж за монтаж на допълнителен багажник за теглич или багажната врата, готов да предостави допълнително пространство за превозване на обемисти товари, тогава когато се търси по-добра мобилност или покрива ви е вече зает. Монтаж на:  теглич / багажна врата Подходящ за:  товар Кутията за багаж се монтира на допълнителни багажници: Thule EasyBase 949 или Thule BackPac 973, който не са включени в комплекта.
-12%
kutia_za_bagaj_thule_backspace_xt_9383_cherna_01
Купи

Кутия за Багаж Thule BackSpace XT 9383 Черна

1,129лв. 999лв.
Автобоксът Thule BackSpace XT 9383 е кутия за багаж за монтаж на допълнителен багажник за теглич, готов да предостави допълнително пространство за превозване на обемисти товари, тогава когато се търси по-добра мобилност или покрива ви е вече зает. Монтаж на:  теглич / багажна врата Подходящ за:  товар Кутията за багаж се монтира на допълнителен вело багажник: Thule VeloSpace XT 2 или VeloSpace XT 3, който не са включени в комплекта.
-11%
sistema_za_okachvane_na_bagajnic_Thule_Multilift_572_01
Купи

Система за Окачване на Автобокс Thule MultiLift 572

279лв. 249лв.
Система за окачване Thule MultiLift 572 подходяща за автобоксове, канута, каяци и други за слагане, сваляне и съхраняване по най-лесния начин.   Размери (cm):  152 x 90 Монтаж: на таван Системата се продава в комплект от всички необходими елементи на части и за да може да се използва е необходимо да бъде инсталирана.
-21%
komplekt_chanti_thule_gopack_8006_01
Купи

Комплект Thule GoPack 8006 4 Чанти за Автобокс в Черно

379лв. 299лв.
Thule GoPack 8006 е комплект от 4 чанти, подходящи за автобоксове Thule с размер М или обем от 400литра(155 x 75 cm вътрешно пространство). С помощта на тях можете да организирате пространството на автобокса възможно най-оптимално. Размери (cm): 73 x 38 x 31 Обем (L): 60 Изработени са от високо качествен полиестер 600D Ripstop, лек и гъвкав, силно издръжлив и устойчив на износване и скъсване.
-13%
Tabela_svetlini_zaden_nomer_Thule_Light_Board_976_01
Купи

Панел за задни светлини Thule Light Board 976

159лв. 139лв.
Панел за задни светлини Thule Light Board 976 за монтаж на допълнителен регистрационен номер със задължителните от закона за движението по пътища светлини.   Размери (cm): 108 x 9 x 17 Монтаж: на теглич 7 пина Табелата има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на една-две минути без инструменти.
-12%
Thule EasyBag 9484, е мека и водонепромокаема голяма чанта за транспортиране на багаж, на платформа или багажник за теглич на вашия автомобил.
Купи

Чанта за багажник за теглич Thule EasyBag 948-4

499лв. 439лв.
Thule EasyBag 9484, е мека и водонепромокаема голяма чанта за транспортиране на багаж, на платформа или багажник за теглич на вашия автомобил. Монтаж на: багажник за теглич Подходящ за: багаж Аксесоара има интуитивен интерфейс и се монтира лесно. Заключва се и защитава от кражба вашия багаж.
-8%
Ръчна прахосмукачка Bosch Move BHN14090 NiMH 14.4V за почистване на кола, автомобил, багажник с работа на батерия без кабел
Купи

Ръчна прахосмукачка Bosch Move BHN14090 NiMH 14.4V

129лв. 119лв.
Ръчна прахосмукачка Bosch Move BHN14090 NiMH 14.4V за почистване на кола, автомобил, багажник с работа на батерия без кабел. Практичният помощник за бързо почистване, когато е необходимо. 14,4V- Ni-MH с работа до 12 мин. Индикатор за нивото на батерията Накрайник за фуги Лесно почистваща се система
-7%
Ръчна прахосмукачка Bosch Move BHN20110 NiMH 20.4V за почистване на кола, автомобил, багажник с работа на батерия без кабел
Купи

Ръчна прахосмукачка Bosch Move BHN20110 NiMH 20.4V

149лв. 139лв.
Ръчна прахосмукачка Bosch Move BHN20110 NiMH 20.4V за почистване на кола, автомобил, багажник с работа на батерия без кабел. Практичният помощник за бързо почистване, когато е необходимо. 20,4V- Ni-MH с работа до 16 мин. Индикатор за нивото на батерията Накрайник за фуги Лесно почистваща се система

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Аксесоари.