Вземи на изплащане без оскъпяване с TBI Bank Банер Багажник Автобокс Thule качество, стил и лукс, Neumann здрав продукт, Northline с голяма гаранция, луксозни и дизайнерски багажници, кутии за багаж, вело и ски багажници, вериги за сняг

Нула. Какво повече? Купи на изплащане сега!

За покупка със стоков кредит към „ТИ БИ АЙ БАНК“ ЕАД могат да кандидатстват всички физически лица, пълнолетни български граждани, или постоянно пребиваващи в България чуждестранни граждани, с регулярни доходи, на които се плащат осигуровки.

За да направите покупка, която искате да закупите на изплащане, натиснете бутона „Купи с кредит -TBI Bank” в страницата на желаната от вас стока. Ако искате да закупите повече от една стока, първо ги добавете в кошницата и след това натиснете бутона „Купи с кредит -TBI Bank”.

Промоцията “Купи онлайн без оскъпяване” е при следните условия:

  • 0% фиксирана лихва
  • 0% ГПР
  • 0лв такси
  • 6 равни вноски, едната от които първоначално

Пример:
Цена на стоката 600лв
Първоначална вноска 100лв + 5 месечни вноски х 100лв

Предложението важи за всички стоки в онлайн магазина при продажна цена над 150лв. Важи при покупка в периода от 01.10.2019 до 31.10.2019г.

За повече подробности моля свържете с нас на следните контакти.

Автобокс

Автобоксове в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели автобоксове или автобоксове с намалена цена в акция или друго промотиране. Автобокс е кутия, багажник, който има ролята да увеличи обема на вашия багажник, така че по-лесно и по-удобно да транспортирате вашия багаж, ски, сноубордове. Инсталира се на напречни греди на тавана на вашия автомобил. Изборът на автобокс е субективно решение, основано на няколко критерия: обем, дължина, височина, материал, форма, отваряне, цвят и не на последно място марка.

-15%
Автобоксът Northline Tirol 420 Carbon е тиха, луксозна, красива и подсилена със стомана кутия за ски, багажник с модерен дизайн голям обем и перфектна аеродинамика
Купи

Багажник Автобокс Northline Tirol 420 Dual Carbon Черен

1,299лв. 1,099лв.
Автобоксът Northline by Neumann Tirol 420 Carbon е една от най-тихите кутии със супер впечатляващ дизайн. Размерите са в резултат от дългогодишен анализ и наблюдение на тренда при автобоксовете и представляват оптимално съотношение между обем, дизайн и аеродинамика. Размери (cm): 205 х 84 х 35 Обем (L): 420 Northline е единствената кутия на пазара, която е подсилена на три места със стомана по запазената технология – Triplesteel ™ Northline е синоним за луксозен автобокс с феноменален дизайн.
-17%
Багажник Автобокс Northline Tirol 420 черен е тих луксозен красив и подсилена стомана кутия за ски багажник модерен дизайн голям обем перфектна аеродинамика
Купи

Багажник Автобокс Northline Tirol 420 Dual Черен Гланц

1,259лв. 1,049лв.
Багажник Автобокс Northline by Neumann Tirol 420 в черен гланц е една от най-тихите кутии със супер впечатляващ дизайн. Размерите са в резултат от дългогодишен анализ и наблюдение на тренда при автобоксовете и представляват оптимално съотношение между обем, дизайн и аеродинамика. Размери (cm): 205 х 84 х 35 Обем (L): 420 Northline е единствената кутия на пазара, която е подсилена на три места със стомана по запазената технология – Triplesteel ™ Northline е синоним за луксозен автобокс с феноменален дизайн.
-17%
Багажник Автобокс Northline Tirol 420 сив е тих луксозен красив и подсилена стомана кутия за ски багажник модерен дизайн голям обем перфектна аеродинамика
Купи

Багажник Автобокс Northline Tirol 420 Dual Сив Гланц

1,259лв. 1,049лв.
Багажник Автобокс Northline by Neumann Tirol 420 в сив гланц е една от най-тихите кутии със супер впечатляващ дизайн. Размерите са в резултат от дългогодишен анализ и наблюдение на тренда при автобоксовете и представляват оптимално съотношение между обем, дизайн и аеродинамика. Размери (cm): 205 х 84 х 35 Обем (L): 420 Northline е единствената кутия на пазара, която е подсилена на три места със стомана по запазената технология – Triplesteel ™ Northline е синоним за луксозен автобокс с феноменален дизайн.
-7%
Автобоксът Thule Excellence XT е феноменална кутия с много модерен и аеродинамичен дизайн в цвят черен гланц и Х марк в сив металик. Луксозен, престижен, красив, спортен, тих и впечатляващ багажник.
Купи

Автобокс Thule Excellence XT черен гланц и X в сив металик

2,699лв. 2,499лв.
Автобоксът Thule Excellence XT е феноменална кутия с много модерен и аеродинамичен дизайн в основен цвят черен гланц и обгръщащ Х марк в сив металик. Багажникът има спортен дух и скандален скандинавски дизайн с несравнимо усещане за лукс. Може и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 218 x 94 x 40 Обем (L): 470 Кутията за багаж Thule Excellence XT безспорно е най-красивият и най-впечатляващият автобокс, допълвайки по луксозен начин екстериора на вашата кола.
-7%
Автобоксът Thule Excellence XT е феноменална кутия с много модерен и аеродинамичен дизайн в цвят сив гланц и Х марк в черен металик. Луксозен, престижен, красив, спортен, тих и впечатляващ багажник.
Купи

Автобокс Thule Excellence XT сив гланц и X в черен металик

2,699лв. 2,499лв.
Автобоксът Thule Excellence XT е феноменална кутия с много модерен и аеродинамичен дизайн в основен цвят сив гланц и обгръщащ Х марк в черен металик. Багажникът има спортен дух и скандален скандинавски дизайн с несравнимо усещане за лукс. Може и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 218 x 94 x 40 Обем (L): 470 Кутията за багаж Thule Excellence XT безспорно е най-красивият и най-впечатляващият автобокс, допълвайки по луксозен начин екстериора на вашата кола.
-10%
Автобоксът Thule Dynamic M е отличителен, модерен, нисък, нов, аеродинамичен, тих и спортен багажник в черен гланц за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Dynamic M Titan сив гланц

1,499лв. 1,349лв.
Автобоксът Thule Dynamic M е отличителен, модерен, аеродинамичен и спортен багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 206 x 84 x 34 Обем (L): 320 Кутията за багаж Thule Dynamic M е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-10%
Автобоксът Thule Dynamic M е отличителен, модерен, нисък, нов, аеродинамичен, тих и спортен багажник в черен гланц за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Dynamic M черен гланц

1,499лв. 1,349лв.
Автобоксът Thule Dynamic M е отличителен, модерен, аеродинамичен и спортен багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 206 x 84 x 34 Обем (L): 320 Кутията за багаж Thule Dynamic M е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-9%
Автобоксът Thule Dynamic L в черен гланц е отличителен, модерен, нисък, нов, аеродинамичен, тих и спортен багажник в черен гланц за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Dynamic L черен гланц

1,749лв. 1,599лв.
Автобоксът Thule Dynamic L е отличителен, модерен, аеродинамичен и спортен багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 235 x 94 x 35 Обем (L): 430 Кутията за багаж Thule Dynamic L е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-9%
Автобоксът Thule Dynamic L е отличителен, модерен, нисък, нов, аеродинамичен, тих и спортен багажник в черен гланц за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Dynamic L Titan сив гланц

1,749лв. 1,599лв.
Автобоксът Thule Dynamic L е отличителен, модерен, аеродинамичен и спортен багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 235 x 94 x 35 Обем (L): 430 Кутията за багаж Thule Dynamic L е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-7%
Автобоксът Thule Pacific 780 е голяма, стилна и модерна кутия за багаж в черен мат, и капацитет от 420 литра предлага много място за съхранение с невероятен дизайн и аеродинамика.
Купи

Автобокс Thule Pacific 780 Dual черен Aeroskin мат

899лв. 839лв.
Автобоксът Thule Pacific 780 е голяма, стилна и модерна кутия за багаж в черен мат, и капацитет от 420 литра предлага много място за съхранение с невероятен дизайн и аеродинамика. Размери (cm): 196 х 78 х 45 Обем (L): 420 Автобоксът има система за бързо захващане FastClick за лесна и безопасна инсталация с една ръка.
-4%
Автобоксът Thule Motion XT XL черен гланц е много голям багажник с обем 500 литра и размери 215 x 91.5 x 44 см за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Motion XT XL черен гланц

1,289лв. 1,239лв.
Автобоксът Thule Motion XT XL е много голям багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 215 х 91.5 х 44 Обем (L): 500 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-4%
Автобоксът Thule Motion XT XL сив гланц е много голям багажник с обем 500 литра и размери 215 x 91.5 x 44 см за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Motion XT XL Titan сив гланц

1,289лв. 1,239лв.
Автобоксът Thule Motion XT XL е много голям багажник в сив гланц titan създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 215 х 91.5 х 44 Обем (L): 500 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Автобоксове.

Напречни греди

Напречни греди в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели напречни греди (багажници) или напречни греди с намалена цена в акция или друго промотиране. Напречните греди / багажник / са основа за автобоксовете – куфари, кутии за багаж, скари, багажници за велосипеди, ски адаптери и багажници за канута, лодки и други аксесоари. Независимо от марката, естетиката или цената, напречните греди имат персонализирани системи за захващане за всеки тип автомобил. Те могат да се захванат на фабрични надлъжни греди или на фиксирани точки за монтаж.

New
-22%
Напречни греди Green Valley са с ширина подходящи за автомобили с интегрирани фабрични надлъжни греди рейлинги на покрива с просвет
Купи

Напречни греди Green Valley 157935 Алуминиеви 135см

139лв. 109лв.
Напречни греди Green Valley 157935 - aлуминиеви профили с аеродинамична форма и система за захват на фабрични интегрирани надлъжни греди с просвет. Монтаж на: Надлъжни греди с просвет Ширина на гредите: 135см Апаратите за монтаж на надлъжните греди са предварително сглобени и са защитени с ключалки.
-23%
Напречни греди Green Valley са с ширина подходящи за автомобили с интегрирани фабрични надлъжни греди рейлинги на покрива с просвет
Купи

Напречни греди Green Valley 157920 Алуминиеви 120см

129лв. 99лв.
Напречни греди Green Valley 157920 - aлуминиеви профили с аеродинамична форма и система за захват на фабрични интегрирани надлъжни греди с просвет. Монтаж на: Надлъжни греди с просвет Ширина на гредите: 120см Апаратите за монтаж на надлъжните греди са предварително сглобени и са защитени с ключалки.
-8%
Универсални телескопични напречни греди Green Valley 156515 - багажник с aлуминиеви профили, аеродинамична форма за фабрични надлъжни греди с просвет
Купи

Tелескопични Напречни Греди Green Valley 156530, 100-130cm

259лв. 239лв.
Универсални напречни греди Green Valley 156530 - aлуминиеви профили с аеродинамична форма и система за захват на фабрични надлъжни греди с просвет. Монтаж на: Надлъжни греди с просвет Ширина на гредите: от 100см до 130см Апаратите за монтаж на надлъжните греди са предварително сглобени и са защитени с ключалки.
-9%
Универсални телескопични напречни греди Green Valley 156515 - багажник с aлуминиеви профили, аеродинамична форма за фабрични надлъжни греди с просвет
Купи

Tелескопични Напречни Греди Green Valley 156515 80-110cm

240лв. 219лв.
Универсални напречни греди Green Valley 156515 - aлуминиеви профили с аеродинамична форма и система за захват на фабрични надлъжни греди с просвет. Монтаж на: Надлъжни греди с просвет Ширина на гредите: от 80см до 110см Апаратите за монтаж на надлъжните греди са предварително сглобени и са защитени с ключалки.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Напречни греди.

Вело багажници

Вело багажници в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели вело багажници или багажници за колела с намалена цена в акция или друго промотиране. Отивате на почивка, в провинцията или на разходка, вземете си и любимото колело. С вело багажник за напречни греди, с монтаж на задната врата, на теглича или на мястото на резервната гума, ние ви предлагаме сигурни и удобни решения за транспортиране на 3-4 колелета без проблемно.

-16%
Универсален велосипеден багажник с носач за три колелета и монтаж за багажна врата Padova 378 на италианския производител Peruzzo - безопасно транспортиране на вашите велосипеди
Купи

Вело Багажник Peruzzo Padova 378 за 3 велосипеда

249лв. 209лв.
Нуждаете се от бързо монтиращ се багажник за безопасно транспортиране на вашите велосипеди? Решението е вело багажникът Padova на италианския производител Peruzzo. Монтаж на:  Багажната врата Подходящ за: 3 велосипеда Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-7%
Вело багажникът за колелета Thule ProRide 598 е един от най-безопасните, най-бързите и най-удобните за използване багажник правени някога.
Купи

Вело Багажник за Колело Thule ProRide 598 Сив

235лв. 219лв.
Вело багажник за колело / велосипед Thule ProRide 598 е един от най-безопасните, най-бързите и най-удобните за използване багажник правени някога от шведския производител. Монтаж на: Напречни греди Подходящ за: всички модели рамки и гуми от 20" до 29" Багажникът има интуитивен интерфейс и дава възможност да бъде позициониран и от двете страни на колата.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Вело багажници.

Вериги за сняг

Вериги за сняг в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални Вериги за сняг или такива с намалена цена в акция или друго промотиране. Не позволявайте снегът или ледът да ви възпрепятстват през зимата. Шофирайте безопасно и уверено на покритите със сняг пътища, като използвате висококачествени противохлъзгащи се вериги. За безопасността на вас и вашия автомобил е необходимо да ползвате ПРОФЕСИОНАЛНИ вериги за сняг, които отговарят на изискванията за качество и безопасност с всички необходими сертификати от Европейския съюз. Производителите на вериги като Thule König са разработили решения, които отговарят на най-взискателните изисквания, гарантиращи изключително качество.

New
-18%
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот.
Купи

Вериги за сняг Thule Konig ZIP Ultra 9 Размер 104

169лв. 139лв.
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот. Дебелина на веригата: 9мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
New
-18%
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот.
Купи

Вериги за сняг Thule Konig ZIP Ultra 9 Размер 103

169лв. 139лв.
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот. Дебелина на веригата: 9мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
New
-18%
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот.
Купи

Вериги за сняг Thule Konig ZIP Ultra 9 Размер 102

169лв. 139лв.
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот. Дебелина на веригата: 9мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
New
-18%
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот.
Купи

Вериги за сняг Thule Konig ZIP Ultra 9 Размер 100

169лв. 139лв.
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот. Дебелина на веригата: 9мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Вериги за сняг.

Багажници за теглич

Багажници за теглич в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални модели багажници за теглич или такива с намалена цена в акция или друго промотиране. Багажниците за теглич са иновация при автобоксовете и кутиите за багаж и имат ролята да увеличат обема на вашия багажник. Инсталират се на теглича на на вашия автомобил. Изборът на автобокс е субективно решение, основано на няколко критерия: обем, дължина, височина, материал, форма, отваряне, цвят и не на последно място марка.

-14%
Автобоксът за теглич ToxBox V2 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други.
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V2 Dog Сив

1,749лв. 1,499лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V2 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за:  домашни любимци / товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-14%
Автобоксът за теглич ToxBox V2 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други.
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V2 Dog Зелен

1,749лв. 1,499лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V2 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за:  домашни любимци / товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-14%
Автобоксът за теглич ToxBox V2 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други.
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V2 Dog Черен

1,749лв. 1,499лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V2 Dog е багажник за превозване на домашни любимци или товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за:  домашни любимци / товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
-11%
Автобоксът за теглич ToxBox V2 с две отделения и два капака е многофункционален багажник с лесен достъп за товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други.
Купи

Багажник за Теглич Автобокс TowBox V2 Зелен

1,679лв. 1,499лв.
Автобоксът за теглич ToxBox V2 е многофункционален багажник с лесен достъп за товари като бебешки колички, инвалидни колички, куфари, косачки, материали и други. Монтаж на:  теглич Подходящ за: всякакъв товар Багажникът има интуитивен интерфейс и се монтира в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Вело багажници.

Аксесоари

Аксесоари в промоция или в акция

Вижте нашите промоционални аксесоари или такива с намалена цена в акция или друго промотиране. Раници, чанти, адаптери, системи за захват и окачване, колани, стойки, заключващи системи и калъфи. Вижте много допълнителни аксесоари готови да увеличат крайната функционалност.

-16%
Thule BackUp 900 е кутия за багаж за монтаж на вело багажник за теглич Thule EasyBase 949 или на вело багажник с монтаж на багажната врата Thule BackPac 973
Купи

Кутия за Багаж Thule BackUp 900 Сива

1,179лв. 985лв.
Автобоксът Thule BackUp 900 е кутия за багаж за монтаж на допълнителен багажник за теглич или багажната врата, готов да предостави допълнително пространство за превозване на обемисти товари, тогава когато се търси по-добра мобилност или покрива ви е вече зает. Монтаж на:  теглич / багажна врата Подходящ за:  товар Кутията за багаж се монтира на допълнителни багажници: Thule EasyBase 949 или Thule BackPac 973, който не са включени в комплекта.
-33%
Туристическата раница Thule Capstone 32 за дву тридневни приключения, хайкинг, трекинг, изкачвания, къмпинг, излет и преходи. системи за проветряване.
Купи

Туристическа Раница Thule Capstone 32L Atlantic

299лв. 199лв.
Туристическата раница Thule Capstone 32 e идеална за дву-тридневно приключение, хайкинг, излет и не натоварващи преходи. Thule Capstone 32L е снабден с система за окачване MicroAdjust, която прави раница регулируема, за да прилегне перфектно към всяко тяло. Размери (cm): 26 х 33 х 58 Обем (L): 32 Гърбът има панел от мрежа, която позволява оптимална вентилация на гръбната част на тялото. Включен дъждобран вграден в специален джоб на раницата.
-33%
Туристическата раница Thule Capstone 32 за дву тридневни приключения, хайкинг, трекинг, изкачвания, къмпинг, излет и преходи. системи за проветряване.
Купи

Туристическа Раница Thule Capstone 32L Obsidian

299лв. 199лв.
Туристическата раница Thule Capstone 32 e идеална за дву-тридневно приключение, хайкинг, излет и не натоварващи преходи. Thule Capstone 32L е снабден с система за окачване MicroAdjust, която прави раница регулируема, за да прилегне перфектно към всяко тяло. Размери (cm): 26 х 33 х 58 Обем (L): 32 Гърбът има панел от мрежа, която позволява оптимална вентилация на гръбната част на тялото. Включен дъждобран вграден в специален джоб на раницата.
-24%
Туристическата раница Thule Capstone 50 за продължителни приключения, хайкинг, трекинг, изкачвания, къмпинг, излет и преходи. системи за проветряване.
Купи

Туристическа Раница Thule Capstone 50L Obsidian

369лв. 279лв.
Туристическата раница Thule Capstone 50 e идеална за едноседмични или по-големи приключение, хайкинг, дълги преходи.. Thule Capstone 50L е снабден с система за окачване MicroAdjust, която прави раница регулируема, за да прилегне перфектно към всяко тяло. Размери (cm): 28 х 33 х 74 Обем (L): 50 Гърбът има панел от мрежа, която позволява оптимална вентилация на гръбната част на тялото. Включен дъждобран вграден в специален джоб на раницата.
-24%
Туристическата раница Thule Capstone 50 за продължителни приключения, хайкинг, трекинг, изкачвания, къмпинг, излет и преходи. системи за проветряване.
Купи

Туристическа Раница Thule Capstone 50L Atlantic

369лв. 279лв.
Туристическата раница Thule Capstone 50 e идеална за едноседмични или по-големи приключение, хайкинг, дълги преходи.. Thule Capstone 50L е снабден с система за окачване MicroAdjust, която прави раница регулируема, за да прилегне перфектно към всяко тяло. Размери (cm): 28 х 33 х 74 Обем (L): 50 Гърбът има панел от мрежа, която позволява оптимална вентилация на гръбната част на тялото. Включен дъждобран вграден в специален джоб на раницата.
-29%
Туристическата раница Thule Capstone 40 за дву тридневни приключения, хайкинг, трекинг, изкачвания, къмпинг, излет и преходи. системи за проветряване.
Купи

Туристическа Раница Thule Capstone 40L Atlantic

349лв. 249лв.
Туристическата раница Thule Capstone 40 e идеална за дву-тридневно приключение, хайкинг, излет и не натоварващи преходи. Thule Capstone 40L е снабден с система за окачване MicroAdjust, която прави раница регулируема, за да прилегне перфектно към всяко тяло. Размери (cm): 26 х 33 х 73 Обем (L): 40 Гърбът има панел от мрежа, която позволява оптимална вентилация на гръбната част на тялото. Включен дъждобран вграден в специален джоб на раницата.
-29%
Туристическата раница Thule Capstone 40 за дву тридневни приключения, хайкинг, трекинг, изкачвания, къмпинг, излет и преходи. системи за проветряване.
Купи

Туристическа Раница Thule Capstone 40L Obsidian

349лв. 249лв.
Туристическата раница Thule Capstone 40 e идеална за дву-тридневно приключение, хайкинг, излет и не натоварващи преходи. Thule Capstone 40L е снабден с система за окачване MicroAdjust, която прави раница регулируема, за да прилегне перфектно към всяко тяло. Размери (cm): 26 х 33 х 73 Обем (L): 40 Гърбът има панел от мрежа, която позволява оптимална вентилация на гръбната част на тялото. Включен дъждобран вграден в специален джоб на раницата.
-13%
Система за окачване Thule MultiLift 572 подходяща за автобоксове, канута, каяци и други за слагане, сваляне и съхраняване по най-лесния и удобен начин.
Купи

Система за Окачване на Автобокс Thule MultiLift 572

299лв. 259лв.
Система за окачване Thule MultiLift 572 подходяща за автобоксове, канута, каяци и други за слагане, сваляне и съхраняване по най-лесния начин.   Размери (cm):  152 x 90 Монтаж: на таван Системата се продава в комплект от всички необходими елементи на части и за да може да се използва е необходимо да бъде инсталирана.

Вижте всички предлагани от нас модели в категорията Аксесоари.