Доставки на поръчки

ПОЛЗВАТЕЛЯТ има възможност за избор на доставка с куриери Econt или Speedy:

 

1. Доставки се извършват само на географската територия на Република България.

2. Доставката се извършва чрез куриерска фирма, с която ТЪРГОВЕЦА има договорни отношения, или чрез транспорт на ТЪРГОВЕЦА. При личен избор на куриерска фирма от ПОЛЗВАТЕЛЯ, с която ТЪРГОВЕЦЪТ няма договорни отношения, не са валидни обявените условия за доставка и рекламация.

3. Цената за доставка е фиксирана на 10,00 лв до офис на куриер, без ограничение на поръчаните продукти по обем или количество, освен когато ТЪРГОВЕЦЪТ е обявил преференциални условия с безплатна доставка. Цената за доставка е включена в общата стойност на поръчката, освен когато ТЪРГОВЕЦЪТ е обявил преференциални условия с безплатна доставка. При личен избор за доставка до адрес на ПОЛЗВАТЕЛЯ, то транспортните разходи са за сметка на ПОЛЗВАТЕЛЯ.

4. Поръчките се доставят с куриерски фирми Еконт Екпрес или Спиди по избор на ПОЛЗВАТЕЛЯ, с изключение на поръчки с габаритни размери по-големи от 160см / х / х, които се доставят единствено с Еконт.

5. Поръчани стоки чрез ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН – www.MJAutobox.com се доставят от куриер или от служител на ТЪРГОВЕЦА в срок от 2 до 5 работни дни в зависимост от наличността на поръчаният продукт.

6. Посочените срокове се прилагат съобразно обявени графици за отдалечени населени места и официални празнични дни, когато не се извършват доставки от куриерските фирми.

7. В случай на забавяне на доставката ТЪРГОВЕЦЪТ е длъжен да уведоми ПОЛЗВАТЕЛЯ, независимо от причините на забавянето.

8. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.

9. ПОЛЗВАТЕЛЯ/ПОЛУЧАТЕЛЯ има право на преглед на пратката преди да приеме, плати и разпише пратката. Стоката се предава на ПОЛЗВАТЕЛЯ/ПОЛУЧАТЕЛЯ срещу подпис, с който се удостоверява, че ТЪРГОВЕЦЪТ е изпълнил поръчката.

10. В случай на застраховане на стоката при транспортирането й от куриера, ПОЛЗВАТЕЛЯТ/ПОЛУЧАТЕЛЯТ е длъжен да огледа доставената стока за транспортни повреди или други щети и в случай на такива да предяви претенции в присъствието на куриера или лице, доставящо пратката. ПОЛЗВАТЕЛЯТ/ПОЛУЧАТЕЛЯТ има право да откаже пратката ако констатира транспортни повреди или други щети единствено в момента на получаване/предаване на пратката преди да е разписал съпътстващия/щите документи.

11. С полагането на подпис на приемо-предавателен документ ПОЛЗВАТЕЛЯТ овластява куриера да предаде от негово име на ТЪРГОВЕЦА сумата по общата стойност от фактурата за доставената стока, при избран метод на плащане наложен платеж.

12. При невъзможност ПОЛЗВАТЕЛЯТ да бъде намерен на посочения адрес за доставка, не по вина на ТЪРГОВЕЦА, лицето, извършващо доставка, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади в рамките на 24 часа за уточнение на втори опит за доставка.

13. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ не осъществи връзка за уточняване на доставката, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от задължение да достави поръчката.

14. В случай, че ПОЛЗВАТЕЛЯТ откаже да приеме поръчаната стока, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и лицето, извършващо доставка я връща на ТЪРГОВЕЦА.

15. Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от ТЪРГОВЕЦА върху ПОЛЗВАТЕЛЯ/ПОЛУЧАТЕЛЯ в момента, в който той или посочено от него лице, различно от превозвача, приеме стоката.


Close Количка
Close Любими
Close Recently Viewed
Close
Close
Каталог продукти