ТОП ПРОМОЦИИ


-13%
Напречните греди Thule WingBar Edge Black за монтаж на фабрични надлъжни интегрирани рейлинги или за монтаж на фиксирани точки на тавана на автомобила.
Купи

Напречни греди Thule WingBar Edge Black 959x + KIT

669лв. 579лв.
Напречните греди Thule WingBar Edge Black са подходящи за монтаж на фабрични надлъжни интегрирани (залепени) греди тип рейлинг или за монтаж на фиксирани точки на тавана на автомобила. Монтаж на: Интегрирани надлъжни греди или на фиксирани точки Ширина на гредите: от 91см до 127см (различните модификаци) Гредите се предлагат в 7 модификации и към тях е включен необходимия KIT за вашия модел атомобил.
-7%
Автобоксът Thule Motion XT M Titan в сив гланц е голям багажник с обем 400 литра и размери 175 x 86 x 46 см за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Motion XT M Titan сив гланц

1,139лв. 1,059лв.
Автобоксът Thule Motion XT M Titan е голям багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 175 х 87 х 46 Обем (L): 400 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-6%
Автобоксът Thule Motion XT XXL черен гланц е много голям багажник с обем 610 литра и размери 232 x 95 x 47 см за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Автобокс Thule Motion XT XXL черен гланц

1,699лв. 1,589лв.
Автобоксът Thule Motion XT XXL е много голям багажник в черен гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете. Размери (cm): 232 х 95 х 47 Обем (L): 610 Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
-24%
Туристическата раница Thule Capstone 50 за продължителни приключения, хайкинг, трекинг, изкачвания, къмпинг, излет и преходи. системи за проветряване.
Купи

Туристическа Раница Thule Capstone 50L Obsidian

369лв. 279лв.
Туристическата раница Thule Capstone 50 e идеална за едноседмични или по-големи приключение, хайкинг, дълги преходи.. Thule Capstone 50L е снабден с система за окачване MicroAdjust, която прави раница регулируема, за да прилегне перфектно към всяко тяло. Размери (cm): 28 х 33 х 74 Обем (L): 50 Гърбът има панел от мрежа, която позволява оптимална вентилация на гръбната част на тялото. Включен дъждобран вграден в специален джоб на раницата.
-23%
Напречни греди Green Valley са с ширина подходящи за автомобили с интегрирани фабрични надлъжни греди рейлинги на покрива с просвет
Купи

Напречни греди Green Valley 157920 Алуминиеви 120см

129лв. 99лв.
Напречни греди Green Valley 157920 - aлуминиеви профили с аеродинамична форма и система за захват на фабрични интегрирани надлъжни греди с просвет. Монтаж на: Надлъжни греди с просвет Ширина на гредите: 120см Апаратите за монтаж на надлъжните греди са предварително сглобени и са защитени с ключалки.
New
-18%
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот.
Купи

Вериги за сняг Thule Konig ZIP Ultra 9 Размер 102

169лв. 139лв.
Веригите за сняг Thule / Konig ZIP ultra 9 с автоматично само затягане са изработени от висококачествена 9 мм метална верига с първокласно качество и дълъг експлоатационен живот. Дебелина на веригата: 9мм Тип на веригата: Меча стъпка Веригите има интуитивен интерфейс и се монтира ръчно в рамките на няколко минути без нуждата от инструменти.
Вижте още промоционални модели…