ТОП ПРОМОЦИИ


9 %
OFF
-9%
Thule_Motion_XT_M_titan_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT M Titan сив гланц

1,203лв. 1,095лв.
Автобоксът Thule Motion XT M Titan е голям багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете.Размери (cm): 175 х 87 х 46 Обем (L): 400Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
7 %
OFF
-7%
Автобоксът Thule Vector e луксозна и феноменална кутия с много модерен и аеродинамичен дизайн в цвят сив мат и много екстри, супер тиха и спортна
Купи

Автобокс Thule Vector L Titan сив мат

3,155лв. 2,929лв.
Автобоксът Thule Vector е най-луксозната и феноменална кутия с най-модерния и аеродинамичен дизайн в цвят сив мат и много екстри. Багажникът има спортен дух и скандален скандинавски дизайн с несравнимо усещане за лукс. Може и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете.Размери (cm): 231 x 88 x 35 Обем (L): 430Кутията за багаж Thule Vector M безспорно е най-красивият и най-впечатляващ автобокс, допълвайки по несравним начин вашата кола.
9 %
OFF
-9%
Автобоксът Thule Force XT Alpine черен мат е голям багажник с обем 420 литра размери 230 x 70 x 42 см за автомобил, комби, джип сув кола багаж ски сноуборд
Купи

Багажник Автобокс Thule Force XT Alpine Черен Мат

1,203лв. 1,099лв.
Автобоксът Thule Force XT Alpine е компактен багажник в черен мат създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете.Размери (cm): 230 х 70 х 42.5 Обем (L): 420Кутията за багаж Thule Force XT е един от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
9 %
OFF
-9%
Thule_Motion_XT_XXL_titan_01
Купи

Автобокс Thule Motion XT XXL Titan сив гланц

1,795лв. 1,635лв.
Автобоксът Thule Motion XT XXL е много голям багажник в сив гланц създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете.Размери (cm): 232 х 95 х 47 Обем (L): 610Кутията за багаж Thule Motion XT е една от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
7 %
OFF
-7%
Автобоксът Thule Excellence XT е феноменална кутия с много модерен и аеродинамичен дизайн в цвят черен гланц и Х марк в сив металик. Луксозен, престижен, красив, спортен, тих и впечатляващ багажник.
Купи

Автобокс Thule Excellence XT черен гланц и X в сив металик

2,858лв. 2,658лв.
Автобоксът Thule Excellence XT е феноменална кутия с много модерен и аеродинамичен дизайн в основен цвят черен гланц и обгръщащ Х марк в сив металик. Багажникът има спортен дух и скандален скандинавски дизайн с несравнимо усещане за лукс. Може и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете.Размери (cm): 218 x 94 x 40 Обем (L): 470Кутията за багаж Thule Excellence XT безспорно е най-красивият и най-впечатляващият автобокс, допълвайки по луксозен начин екстериора на вашата кола.
12 %
OFF
-12%
Автобоксът Thule Force XT Sport черен мат е компактен и голям багажник с обем 300 литра и размери 190 x 63 x 42 см за автомобил, кола за багаж ски сноуборд
Купи

Багажник Автобокс Thule Force XT Sport Черен Мат

907лв. 795лв.
Автобоксът Thule Force XT Sport е компактен багажник в черен мат създаден освен да подчертае стила на вашия автомобил, но и да ви освободи от багажа в автомобила ви за където и да тръгнете.Размери (cm): 190 х 63 х 42.5 Обем (L): 300Кутията за багаж Thule Force XT е един от най-красивите и впечатляващи автобоксове, допълвайки по невероятен начин екстериора на вашата кола.
Вижте още промоционални модели…